Wie ben ik en wat heb ik jou te bieden?

Even voorstellen. Ik ben Danielle de Reijke, 44 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen en ben sinds medio 2021 een eigen praktijk gestart als wandelcoach.

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau afgerond. Daardoor ben ik als wandelcoach opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.

https://wandelcoach.nl/opleidingen/opleiding-register-wandelcoach/

Wandelcoach Daan omgeving Vleuten/Utrecht

Naast mijn werk als wandelcoach geef ik met heel veel plezier les aan groep 3 en werk ik als vertrouwenspersoon op school en als respect coördinator binnen onze stichting.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan krachttraining, zwemmen en hard lopen. Reizen, lekker koken, boeken lezen, afspreken met vriendinnen, op pad met het gezin, veel foto’s maken. Never a dull moment.

Wie is mijn doelgroep?

Ik richt mij op mensen die op zoek zijn naar een mindful wandelcoachtraject. Zij hebben last van stressklachten, burn-out klachten of veel piekeren, maar iedereen die op zoek is naar meer balans en een coach in de buitenlucht kan bij mij terecht.

Scholen en bedrijven die interesse hebben in mijn aanbod kunnen contact opnemen via de contactpagina.

Met welke vragen komen de mensen bij mij?

De vragen lopen erg uiteen, maar de wens is vaak hetzelfde. Minder piekeren, beter kunnen ontspannen, de zware rugzak die ze meeslepen tijdens het wandelcoachtraject wat lichter maken en daarbij ook de juiste keuzes durven maken.

Hoe vind ik een gezonde balans tussen werk en privé? Hoe kom ik af van die nare en vervelende gevoelens en hoe ga ik weer lekkerder in mijn vel zitten? Wat zijn mijn talenten en waar kan ik deze talenten het beste inzetten?

Vragen rondom het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis.

Heel veel vragen zijn welkom in mijn wandelcoachpraktijk met als doel om na het wandelcoachtraject een andere richting in te slaan of anders met bepaalde situaties om te kunnen gaan.

Hoe ben ik als wandelcoach?

Als persoon ben ik rustig, maar ook warm en echt een gevoelsmens.

Ik coach vanuit kennis en ervaring, maar ik heb genoeg bagage in mijn rugzak om mij in jouw situatie te kunnen inleven en ook dus te kunnen coachen vanuit gevoel. Naast de kennis en ervaring vanuit mijn opleiding en werk komen mijn levenslessen die in mijn rugzak zitten tijdens het coachen goed van pas.

De kracht zit in de oefeningen vanuit mijn opleiding, in de natuur en in jezelf. Mijn taak is om zo goed mogelijk te luisteren en aan te sluiten op wat jij vertelt, de juiste vragen te stellen en passende oefeningen aan te bieden, zodat jij stappen kunt gaat zetten richting jouw wensen.

Tijdens het wandelcoachtraject bespreken wij wat er speelt op mentaal, fysiek en o.a. op sociaal-emotioneel niveau.

Wat betekent de natuur voor mij?

Net als iedereen heb ik wel eens moeilijke gebeurtenissen moeten verwerken of voor lastige keuzes gestaan. Zelf merk ik na een boswandeling of een wandeling aan zee dat mijn hoofd weer lekker leeg is en dat ik weer verder kan. Maar blijf jij last houden van fysieke en mentale klachten en is de ontspanning van korte duur?

Dan kan ik jou net die waardevolle oefeningen en inzichten geven tijdens een wandeling in de natuur waar je op lange termijn iets aan hebt.

Op het gebied van gezondheid kies ik er heel bewust voor om gezond te eten, veel te bewegen, maar ook om te ontspannen, het liefst buiten in de natuur. Door mindfulness en een goede balans tussen inspanning en ontspanning lukt het mij om stil te staan bij de gewone dingen.

In de vroege ochtend de zon die opkomt met een kop koffie. Een strandwandeling of een boswandeling. Ik kan daar erg van genieten.

In het weekend ga ik er graag op uit met mijn gezin om actief bezig te zijn in de natuur en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden vind ik heel erg belangrijk.

Vele reizen naar de mooiste bestemmingen en wandelvakanties naar o.a. Ierland staan nog fris in mijn geheugen. Als ik daaraan terug denk dan kan ik daar nog steeds energie uit halen en vooral heel veel geluk. Ik wil jou ook laten ervaren, wat wandelen in de natuur en tegelijkertijd mindfulness oefeningen doen tijdens de wandeling, voor jou kan betekenen.

Groeten Wandelcoach Daan

Register Wandelcoach omgeving Vleuten en Utrecht