Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wandelcoach Daan - Coach Utrecht en Vleuten
Average rating:  
 5 reviews
byAngelique onWandelcoach Daan - Coach Utrecht en Vleuten

Heerlijke wandelingen met Daan gehad.
Ze voelt goed aan, wat je op welk moment nodig hebt. Ik ga nu niet echt grote dingen veranderen in mijn leven, maar dat was mijn doel ook niet. Maar ik voel me een stuk beter over mijzelf en heb genoeg handvaten en tips gekregen, voor de momenten dat het niet zo is.

byVera onWandelcoach Daan - Coach Utrecht en Vleuten

4 mooie wandelingen gemaakt met Danielle. Even weg van de hectiek van alle dag en genieten van de rustgevende kracht van de natuur. Danielle heeft mij met haar goede vraagstelling en door goed te luisteren geholpen om op een andere manier naar mijn doel te kijken. Vanaf de eerste wandeling voelde ik mij fijn bij haar en durfde ik mij open te stellen. Ik kan het wandeltraject aan iedereen aanraden.

byMireille onWandelcoach Daan - Coach Utrecht en Vleuten
Ontspanning en bewustwording

Wandelen is ontspannen en dat werkt voor mij erg goed in combinatie met coaching. Daniƫlle is erg rustig en door haar vraagstelling maakt ze je bewust van waarop jij gecoacht wil worden. De afgelopen 3x dat ik gewandeld had, had ik na afloop een tevreden gevoel en kon ik iets met de coaching in de dagelijkse praktijk en in mijn werk. Je komt tot rust in de natuur. Echt een aanrader!!

byWendy Busse onWandelcoach Daan - Coach Utrecht en Vleuten
In het hier en NU

De wandelingen met Daan waren in de eerste plaats rustgevend, als je dan met een hoofd vol chaos en drukte de deur uitstapt en je jezelf tot rust voelt komen tijdens de wandeling dan voel ik me blij en dankbaar. Ik neem de wandelingen met Daan mee in mijn dagelijkse bestaan.
Bedankt. Groet. Wendy Busse

byRoy Petrie onWandelcoach Daan - Coach Utrecht en Vleuten
Verlichting

De wandeltrajecten met Daan zorgen voor een andere kijk op de natuur en je dagelijkse bezigheden. Ieder wandeltraject is weer een nieuwe eye-opener hoe je dingen anders kunt zien en aanpakken. Iedere wandeling is het weer mindfull genieten in de natuur.

Bedankt. Groetjes, Roy Petrie