Wat zijn de kosten?

Een wandelcoachtraject is altijd maatwerk en ik vind het belangrijk dat we een goede klik hebben met elkaar. Daarom bied ik je, als je geïnteresseerd bent in een wandelcoachtraject, een gratis intake aan.

Tijdens de intake maken we kennis, zoeken we uit of ik de juiste coach ben voor jou en bespreken wij hoe het wandelcoachtraject eruit gaat zien. De intake kan wandelend plaats vinden.

Ben je enthousiast? Dan maak ik een voorstel voor het wandelcoachtraject.

Mijn ervaring is dat in de meeste gevallen het traject door werkgevers deels of volledig wordt vergoed.

Is dat bij jou niet het geval? Dan heb ik verschillende pakketten waaruit jij kunt kiezen en stuur ik jou een offerte met daarin een voorstel van het gekozen pakket. Het tarief ligt aan het aantal wandelingen die je kiest en aan de duur van de wandelingen per keer.

Wel moet je ongeveer met onderstaande tarieven rekening houden, maar enige flexibiliteit is op zijn plaats. Soms zijn mensen al opgeknapt na drie wandelingen. Het ligt aan het aantal keren en uren dat jij wilt besteden aan het wandelcoachtraject.

Wandelcoachtraject pakket A

  • Gratis intake + 4 wandelingen van 1,5 uur.
  • Bespreken aan welke doelen je per wandeling wilt werken.
  • Na de intake ontvang je een offerte met daarin een plan van aanpak voor de 4 wandelingen.
  • Na iedere wandeling ontvang je een kort verslag en foto’s.

Tarief voor dit wandelcoachtraject 599,- exclusief btw.

Wandelcoachtraject pakket B

  • Gratis intake + 4 wandelingen van 2 uur.
  • Koffie en thee tijdens of na de wandeling.
  • Bespreken aan welke doelen je per wandeling wilt werken.
  • Na de intake ontvang je een offerte met daarin een plan van aanpak voor de 4 wandelingen.
  • Na iedere wandeling ontvang je een kort verslag en foto’s.

Tarief voor dit wandelcoachtraject 699,- exclusief btw.

Het wandelcoachtraject afgerond?

In september starten de seizoenswandelingen. Ik heb een mooi aanbod voor vier wandelingen in ieder seizoen. Een ontspannen ochtend of middag waarbij je in een fijne flow komt en weer naar huis gaat met een leeg hoofd, energie en inspiratie.

Lunch and learn voor scholen en bedrijven

Heb je met jouw team een studiedag of cursus op een mooie natuurlijke locatie? Dan kan ik ter ontspanning een wandeling en oefeningen verzorgen waarbij de natuur en mindfulness betrokken wordt.

Met een fris hoofd begin je dan weer aan het volgende onderdeel van het programma.

Werk je in het onderwijs?

Dan kun je gebruik maken van de regeling duurzame inzetbaarheid. Bij een fulltime werkweek kun je 40 uur besteden op jaarbasis onder werktijd aan coaching en vaak zijn scholen bereid dit traject deels of volledig te vergoeden.

Heb je interesse?

Neem vrijblijvend contact op en laat een berichtje achter op de contactpagina. Je mag ook bellen naar 06-48271829. Spreek wel een bericht in want onbekende nummers bel ik niet zomaar terug. De intake is gratis en tijdens de intake kijken we naar jouw vraag en naar de doelen die jij wilt behalen aan het einde van het wandelcoachtraject.

Groetjes Wandelcoach Daan

Register Wandelcoach Vleuten/Utrecht