Herken jij dit?

  1. Je hebt last van stressklachten, burn-out klachten of je piekert heel erg veel.
  2. Je zit niet lekker in jouw vel en je ervaart fysieke en mentale klachten.
  3. Vervelende gebeurtenissen wil je verwerken en op een andere manier meenemen in de toekomst.
  4. Je zou graag meer plezier en voldoening willen halen uit jouw werk en leven en daarbij wil je andere keuzes maken.
  5. Je wilt stappen zetten in de natuur richting meer ontspanning, energie en onderweg jouw wensen en doelen voor de toekomst onderzoeken.
  6. Je hebt zin om 4 mooie wandelingen te maken waarbij de natuur, psychologie en mindfulness betrokken wordt in het gesprek en in de oefeningen.
  7. Mindfulness waarbij de volgende elementen naar voren komen: gerichte aandacht, in het huidige moment en zonder te oordelen spreekt jou aan.

Zijn bovenstaande punten herkenbaar?

Dan is dit wandelcoachtraject een prettige manier om in een rustige natuurlijke setting moeilijke gebeurtenissen te verwerken, nieuwe wegen in te slaan en tot andere keuzes te komen.

Wie is mijn doelgroep?

Ik richt mij op mensen die op zoek zijn naar een mindful wandelcoachtraject. Zij hebben last van stressklachten, burn-out klachten of veel piekeren, maar iedereen die op zoek is naar meer balans en een coach in de buitenlucht kan bij mij terecht.

Scholen en bedrijven die interesse hebben in mijn aanbod kunnen contact opnemen via de contactpagina.

Wat is mindfulness?

Mindfulness betekent je volledig bewust zijn van de huidige ervaring, in het hier en nu en zonder te oordelen. Door je gedachten en gevoelens op te merken kun je bewuster kiezen hoe je ergens mee om wilt gaan. Mindfulness geeft ons het vermogen om pijnlijke gedachten en gevoelens op een evenwichtige manier te accepteren.

Hoe ziet het wandelcoachtraject er uit?

Samen maken wij een aantal wandelingen in de natuur en nemen een probleem/vraag als uitgangspunt en koppelen daar een doel aan vast. Tijdens het wandelen bespreken wij jouw situatie en zetten de natuur en oefeningen in om stappen te zetten richting jouw wensen en doelen.

Weer lekkerder in jouw vel zitten, een pijnlijke gebeurtenis verwerken en los laten, die zware rugzak wat lichter maken of stappen zetten richting meer ontspanning, energie en andere keuzes.

Het wandelcoachtraject is op maat gemaakt en sluit aan op wat jij tijdens het wandelen vertelt en waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Ik heb een goed gevulde toolkit met kennis, levenslessen en inspirerende oefeningen. Samen bespreken we van te voren wat bij jou past.

De oefeningen zijn gericht op wandelen, coaching, natuur, psychologie en mindfulness.

Wat is het resultaat van dit wandelcoachtraject?

✓ Je hebt genoeg oefeningen gekregen om jezelf te kunnen ontspannen.

✓ Vervelende gevoelens en gedachtes zijn minder aanwezig.

✓Je ervaart minder mentale en fysieke klachten.

✓ Je hebt geleerd hoe je mindfulness en de natuur kunt inzetten bij stressklachten en burn-out klachten.

✓ Je hebt stappen gezet richting jouw wensen en doelen.

✓ Je hebt weer energie en jouw blik is weer op de toekomst gericht.

✓ Je durft nu echt andere keuzes te maken en volgt jouw hart.

Welke keuze je ook wilt maken. Ik loop met je mee en denk met je mee.

Aanbod voor scholen en bedrijven

Over het algemeen herstellen mensen fysiek en mentaal snel binnen een wandelcoachtraject of het voorkomt dat ze voor langere tijd uitvallen.

Wil je met mij sparren wat wandelcoaching voor jouw bedrijf of de school kan betekenen en welke positieve bijdrage het levert op het gebied van vitaliteit van jouw werknemers? Laat een berichtje achter op de contactpagina.

Groeten Wandelcoach Daan

Register Wandelcoach Vleuten/Utrecht